Oostenrijk.

9 juni 2025 - Wertheim am Main, Duitsland

Onderweg naar Oostenrijk maken we een 1e overnachtingsstop in Hasloch, een klein plaatsje in de buurt van Wertheim.
We overnachten hier in een stationsgebouwtje waarin 4 appartementen zijn gemaakt.
Er stopt trouwens ook nog regelmatig een dieseltrein.

IMG_0904 IMG_6494

Er is een gemeenschappelijk keukentje gemaakt op de plek waar men vroeger de kaartjes kon kopen.

IMG_6492 IMG_6491

‘Ons’ appartement ziet er weer geweldig uit (we hebben hier al eens eerder een overnachting gehad

).IMG_6496IMG_6488

IMG_6489
Moe, maar na een heerlijke maaltijd, zitten we nu met een bakkie thee in het zonnetje. Straks brengen we nog even een ‘verrassings-bezoekje’ aan onze Duitse camping vrienden. Deze mensen hebben we zeker 30 jaar geleden leren kennen op een camping in Zuid Duitsland. Regelmatig even bellen met elkaar en zo af toe  is er een mogelijkheid om elkaar weer even te zien.

Tot zover onze eerste dag in Duitsland onderweg naar Oostenrijk.

1. Hetty:
    Veel plezier in Oostenrijk☀️🍺😘
  2. Ans Maes:
  3. Daphne:
    Fijne vakantie,geniet maar fijn☀️🍹😘
  4. Ans Maes:
  5. Sjaak:
    9 juni 2025
    En wij maar denken dat we vaak op vakantie gaan. Nou een ding is zeker, net als bij jullie, zolang we het nog kunnen doen wij dat ook.
    Geniet van de Oostenrijkse Bergen! Wij zitten nu op de vertrekkende boot naar Hull.
  6. Ans Maes:
    Blijven genieten……
    Jullie ook heel veel plezier!!!
  7. Herman:
    9 juni 2025
    Wat fijn dat het eerste deel van de reis goed verlopen is. En nu maar hopen dat de vrienden thuis zijn. Wij verkassen morgen naar camping 3. In 2 weken tijd al 470km gefietst.
  8. Ans Maes:
    9 juni 2025
    Zo goed bezig!!!!!! Onze fietsen hebben vakantie en zijn lekker thuis……
  9. Wil Beck:
    Fijne tijd..dit keer in Oostenrijk..héél mooi land 👍
  10. Ans Maes:
    10 juni 2025
    Zeker een mooi land met vriendelijke mensen en (natuurlijk) heerlijk eten……
  11. Lida en frans:
    9 juni 2025
    Leuke overnachting, veel plezier op jullie volgende vakantie in Oosterijk.
    Wij zijn aan het bijkomen van een weekje kids met onze kleinzoon van 4mnd 👶🏻😀🇵🇹
  12. Ans Maes:
    Dankjewel.
    Zag de foto bij je Whatsapp, wat een schatje!!!
  13. Jetty:
  16. Ans Maes:
    Danke vielmals.
  17. Jos Ploeg:
    Altijd “On the run”.
    Nou weer naar Oostenrijk. Doen jullie goed. Lekker genieten daar!
  18. Ali:
    11 juni 2025
    Hoi Mama en Papa, ik heb jullie mooie verhalen gelezen en ook de prachtige foto's gezien. Veel plezier in Oostenrijk. Groetjes van Patrick en Ali.
  19. Ans Maes:
    11 juni 2025