Cambrils - 24 graden.

13 mei 2026 - Salou, Spanje

Gisteren hadden we een meeting bij het Heineken House om het èèn en ander te weten te komen over Salou en omgeving, het busvervoer en de mogelijkheid om excursies te boeken.
We hadden thuis al zo’n beetje alles uitgezocht, dus voor ons weinig nieuws.
Voor ons geen excursies te boeken, maar na deze meeting even gauw een 10ritten buskaart gekocht.

IMG_1300
Zelfs na een zit van 18 uur in de bus, kunnen we er ook nu maar weer geen genoeg van krijgen.
Bussen, bussen, bussen…….

Vandaag na een zeer goed ontbijt met de bus naar Cambrils, want iedere ‘normale’  toerist gaat naar de markt in Cambrils. Wij dus ook……
Druk, druk, druk maar wel gezellig. Met de bus heen en terug langs het strand met het zonnetje erbij.

IMG_9802
Na aankomst in Salou IMG_9811
lunchen bij de Heineken Hoek.IMG_9816
Tijdens deze vakantie nu eens een keertje geen springrolls, nasi/bami en/of saté, maar Hollandse kroketten en frikadellen met………..frietjes en mayo!!!!!

IMG_9817 echt niet ‘vies’……
​​​​​​
Momenteel schijnt de zon (24 graden), maar gisteren aan het eind van de middag heeft het behoorlijk hard geregend.
Om nu te gaan zwemmen is het water een beetje te koud omdat de afgelopen week/weken het weer niet echt geweldig is geweest. Veel regen en wind.

De rest van deze dag zullen we niet veel bijzonders doen, waarschijnlijk een rondje langs de vele winkeltjes, terrasje pakken en wandelen langs de boulevard bij het strand.

Tot morgen, misschien…….

1. Wil Beck:
    Toppie 😄
  2. Herman:
    13 mei 2026
    Heel veel plezier. Wij staan nu pp de cqmping in Zeeland.
  3. Herman:
    Heel veel plezier
    En fijn dat het reizen met de bus goed bevalt. Wij staan nu op de camping in Zeeland.
  4. Ellen:
    Heerlijk voor jullie