Op weg naar Salou.
11 mei om 06.15 uur opgestaan, eieren gebakken en ons brood klaargemaakt. Laatste dingetjes in huis gedaan en rond 08.45 uur vertrekken we naar de opstapplaats van Solmar in Maarheeze.
De bussen vertrekken rond 12.30 uur naar Spanje. Het is niet druk, er rijden maar een stuk of 7 bussen richting Spanje.
De echte vakantiedrukte moet natuurlijk nog beginnen.
11.15 uur - temperatuur in Maarheeze is 9 graden (wordt uiteindelijk 11 graden), in Salou is het 19 graden (wordt uiteindelijk 23 graden).
Volle bak in de bus, eindelijk we gaan vertrekken naar Salou met als eindbestemming voor deze bus Benidorm.
We zijn op 12 mei ‘s ochtends om 07.45 uur aangekomen in ons hotel Los Angeles in Salou.
23 uur onderweg geweest waarvan 18 uur in de bus………maar de reis is prima verlopen.
Het is nu tijd om uit te rusten, te genieten van het mooie weer (lekker warm) en het heerlijke eten in een prima hotel. We gaan ons wel vermaken hier……

En geniet er saampjes maar fijn van❤️
Lees weer graag jullie reisverslag van wat jullie allemaal doen.
Is zo leuk om te lezen😘
Wij vertrekken morgen naar Sevilla en daarna door naar Malaga naar Theo en Mari.
Mocht jullie nog iets leuks dit jaar willen….wij zijn net terug uit Marrakech, was een fantastische ervaring, we kunnen het jullie aanraden 👍
Marrakech…..wie weet…….
Hier lopen we alweer in de winterjassen🤪
Gr,Dick en Loes
Groetjes, Bert en Gerda.