Allerlaatste berichtje uit Thailand.

25 november 2025 - Sa Khu, Thailand

IMG_1125
Het regent behoorlijk veel en hard, waarschijnlijk een afscheidscadeautje van Thailand.IMG_1124
We zijn er klaar voor…..

IMG_1127
En lieve Ankie bedankt voor jouw mooie reisverslagen en de prachtige foto’s. Via ook jullie reisblog kunnen wij nog nagenieten van een drukke, mooie en gezellige vakantie in goed gezelschap.
Dikke  knuffel…..

1. Wil Beck:
    25 november 2025
    Op het nieuws was idd te zien dat het heel erg regent in Thailand ( maar is groot land) wist niet of jullie er dit ook merkte
    Goede terugreis !! 👋😘
  2. Ans Maes:
    25 november 2025
    Het regent erg hard in zuid Thailand tegen de grens van Cambodja. Daar zijn zeer zware overstromingen…… tussen waar wij zitten en de plaats van overstromingen zit de Andamanse zee. Over die zee hebben wij gisteren met de speedboot gevaren. Ging toen al goed tekeer daar….. realiseren we ons nu pas…..
    De storm trekt over het noorden van Bangkok verder het land in.
  3. Ans Maes:
    25 november 2025
    Andamanse zee moet zijn de Golf van Thailand (sorry vakantie-stand nog in het hoofd zitten).
  4. Koos en Marijke Derksen:
    25 november 2025
    Ook wij hebben weer genoten van jouw vakantie blog. Ook voor ons was het weer genieten. Ook veel herkenning.
    Wij wensen jullie een goede en prettige thuisreis toe.
  5. Ans Maes:
    Tot morgen!!!!!
  6. Jos en Simone:
    25 november 2025
    Precies op tijd naar huis, goeie reis en lekker nagenieten van deze mooie reis. 👍🏼😘
  7. Jos Ploeg:
    Vrienden,
    Goede reis terug en het was heel leuk jullie te volgen. Bij ons kwamen weer veel oude herinneringen boven van onze Thailandreis door jullie reisverslag.
    Graag tot in Nederland, maar voorlopig zitten wij nog in Spanje.
  8. Gerda van Eerden:
    Goede reis terug
  9. Charlotte Bunnik:
    25 november 2025
    Een hele goede terugreis en veilige aankomst!