We zijn er…..
11 juni 2025 - Rattendorf, Oostenrijk
Na een fantastisch ontbijt, waar we echt verwend worden met allerlei lekkernijen, gaan we bijtijds op weg naar Oostenrijk.
Het weer is geweldig, er zijn geen files totdat………..…we een melding krijgen van een vertraging van 2 uur bij de Tauerntunnel. Na veel stilstaan en langzaam optrekken besluiten we een andere weg te nemen richting Hermagor. Hadden we dat maar niet gedaan, want we hebben een partij omgereden dat willen jullie niet weten. Smalle bergweggetjes en veel slecht wegdek en dan is er ineens ook besloten de weg af te sluiten en zie dan maar weer eens de weg terug te vinden naar de snelweg. Een paar uur later is dat uiteindelijk dan toch gelukt, pfffff.
In Hermagor dan ook maar even de boodschappen doen (we komen nu toch al te laat aan bij ons appartement).
In Rattendorf hebben wij bij
een appartement gehuurd.
We krijgen een warm welkom van Lutske en bij binnenkomst in het appartement vinden we dit op de tafel

Op de buitendeur stond de volgende waarschuwing……

ook hier hebben ze dus ‘wilde’ dieren net zo als wij ‘last’ hebben van de wolven in Leusden.
Verder is het hier erg rustig in een mooie omgeving waar we ons zeker goed zullen vermaken.
Nog even een mededeling naar aanleiding van onze vele uitstapjes, vakanties en andere tripjes. Dit zagen we onderweg tijdens een theestop, waar volgens mij de thee werd geschonken in gouden kopjes met diamantjes want we mochten even bijna 12 euro aftikken voor twee bakkies thee.
Je bent een profi of niet……
En ik moet dan maar meegenieten……
Voor straks welterusten en tot een andere keer…….

Gelukkig zijn jullie goed aangekomen en hartelijk ontvangen.
Veel plezier verder.
Gruss Gott mit den Hand. Ofzo. Op zijn oostenrijks
Hihihi.
Wat een leuk huis daar in een prachtige omgeving. Ik zou zeggen genieten maar weer.
Neem maar een lekker wijntje ipv thee, veel goedkoper in Oostenrijk 😂
Hier al een paar dagen 34 graden. 🥵 🤭