Bali en Lombok wordt ons nieuwe reisverslag.

11 maart 2026 - Leusden, Nederland

Op maandag 23 maart 2026 gaan we op weg naar Bali en Lombok. De reispapieren hebben we inmiddels binnen.

IMG_1226
Vandaag 11 maart zijn we druk bezig geweest om het visum voor Indonesië te regelen en dat heeft even wat tijd en zweetdruppeltjes gekost.
Alles moet nauwkeurig en op de juiste manier/plek worden ingevuld of als bijlage aangeleverd. Uiteindelijk is het gelukt……

IMG_1245
Het enige wat we nu nog moeten doen is het bestelde geld bij GWK ophalen en de koffers inpakken.
Ons eerste hotel op Bali zal zijn The 101 Bali Oasis Hotel in Sanur. Als de plaatjes in de brochure kloppen dan moet dat er zo uitzien….

IMG_1227IMG_1228

De voorpret is al begonnen en we hebben er weer ongelofelijk veel zin in.
Tot later.

1. Wil Beck:
    Globe trotters 😄👍
    Vol verwachting wacht ik op jullie reisverslag !
  2. Gerda van Eerden:
    Succes met de voorbereidingen
  3. Bert:
    11 maart 2026
    Ziet er veel belovend uit Ans.
  4. Rien Weijers:
    11 maart 2026
    Mooi vooruitzicht van een mooi land
  5. Albert:
    11 maart 2026
    Mooie locatie, naast Arta Sedana. Een supermarkt groter dan onze AH en op de 2e etage kleding afdeling zo groot als C&A. En.. alles geprijsd en geen lastige verkopers. Top winkel.
    Veel plezier.
  6. Herman:
    11 maart 2026
    Wat fijn dat de reis doorgaat. We zijn heel nieuwsgierig naar de reisloggers.
  7. Hetty:
    11 maart 2026
    Een mooie reis en veel plezier😘
  8. Nicolette:
    11 maart 2026
    Leuk!!!.ik ga je weer volgen!!! Heel veel.plezier en hoop dat het een mooie reis gaat worden.
  9. Erika:
    Leuk. Ga ervan genieten🤗
  10. Jos Ploeg:
    12 maart 2026
    Wéér een mooie reis. Jullie besteden de ‘pensionadotijd’ meer dan goed. We zullen jullie belevenissen weer volgen. Bali kennen we wel een beetje maar Lombok niet. Zal ongetwijfeld weer een mooie trip worden. Wij gaan de 23e maart weer op weg naar huis.
  11. Sjaak Cuppen:
    12 maart 2026
    Wij wensen jullie alvast een goede reis en een fijn verblijf op het mooie Bali en het voor ons onbekende Lombok !
    We gaan jullie weer met veel interesse weer volgen !!!🌴
  12. Charlotte Bunnik:
    13 maart 2026
    Dat gaat vast weer fantastisch worden !