Laatste avond Phuket.
24 november 2025 - Phuket, Thailand
Voordat we gaan eten gaan we nog even een paar boompjes kaarten.
Het is happy hour dus 2 borrels voor de prijs van 1.
Vanavond nog een keertje op zoek naar een restaurantje. Langs de weg staan heel veel kraampjes waar je gewoon je eten kunt bestellen en dan heerlijk genietend op het strand je eten gaan opeten.
Starten altijd met springsrolls.j́
Deze keer ook maar dumplings erbij besteld.
Tijdens de Thaise kookles hebben we geleerd Pad Thai te maken, dus vanavond kiezen we allemaal voor een Pad Thai. De èèn met beef, de andere met garnalen of kip. Biertje erbij en onze avond kan niet meer stuk.

Morgen is een dag waarop we weinig tot niets meer doen. Laat douchen en daarna ontbijten, misschien nog even over het strand, voor een laatste keer lunchen
en de koffers weer netjes inpakken. We worden ook om 16.00 uur opgehaald om naar het vliegveld van Phuket te gaan. Tussenlanding in Dubai, waar we ongeveer 5 uur moeten wachten om dan door te vliegen naar Amsterdam. Zijn hopelijk zo rond 08.00 uur op Schiphol/Amsterdam. Auto uit de parkeergarage halen en dan weer naar huis……..
Iedereen bedankt voor de gezellige reacties. We vonden het leuk om dit reisverslag te maken en hebben geprobeerd jullie een beetje mee laten genieten van onze vakantie.
Hopelijk tot een volgend.

Wij hebben genoten van het land, de mensen, het heerlijke eten, de excursies en van jullie gezelschap.
Geniet nog van jullie laatste uurtjes in Thailand en een hele goede terugreis gewenst !
Bedankt, groetjes 👋
Alvast voor straks een goede vlucht gewenst en wel thuis!
Hele goede reis naar huis . 😘😘
Goede reis terug!
Groetjes van Patrick en Ali.
Dank voor de mooie verhalen en foto’s
Goede vlucht naar Nederland,
Wij vertrekken weer naar huis het zonnige 🇵🇹