Fietsen in Bangkok en nog veel meer…….

8 november 2025 - Bangkok, Thailand

07.45 uur vertrokken van ons hotel om te gaan fietsen. Bijna iedereen van onze groep gaat mee.

d51c85e5-b4ae-4f64-9745-b07ee28f6538
Gefietst met :

IMG_1063

Na het drama van 8 jaar geleden nu een heerlijke fietstocht gemaakt met goede fietsen en een uitstekende begeleiding.  Dwars door Bangkok met smalle steegjes, soms een marktje en niet te vergeten China Town.

IMG_6921
 Regelmatig een stop met uitleg over de omgeving, maar ook het bezoeken van een tempel.

IMG_6931IMG_6925 Lotusbloemen vouwen en daarna offeren met jouw eigen gedachten daarbij.IMG_6934 Kaarsje en wierook stokjes aangestoken voor Alexander.IMG_6935

We gaan weer verder fietsen naar een parkje voor een volgende pauze met water, limonade, rijstcrackers, chips en vers fruit.

IMG_6937IMG_6939IMG_6940
We hebben heerlijk gefietst maar aan alles komt een eind.
Ivm zeer hoog en heel veel water moeten we naar een andere aanlegsteiger fietsen om met een boot naar de overkant van de rivier te gaan om weer naar ons beginpunt bij Co v. Kessel te komen.

IMG_6942
Na deze fietstocht gaan we natuurlijk weer heerlijk lunchen.

IMG_6945 IMG_6946
Biertje erbij ???IMG_6952
Het is een drukke dag met allerlei excursies, want na de lunch is het tijd voor een Klongtour door enkele kanalen van Bangkok.IMG_69611401b38e-e7f7-45c6-93ff-d7f1b4c52ee903158a11-ab50-4718-b3b1-67bb48957030IMG_6957 Ronald onze Nederlandse gids.a6fe6c4c-485a-4b51-8682-a27b760e2819 Varaan wil zwemmen.IMG_6984 Vissen voeren……IMG_6989 Gouden Boeddha.
De dag is nog lang niet voorbij, want we gaan ook nog maar even naar een bloemenmarkt.IMG_6997IMG_6998IMG_7001
Na afloop van deze bloemenmarkt kregen we allemaal een lotusbloem. Deze bloem ‘moesten’ we met z’n allen nog even gaan vouwen in de bus.

3a596491-9018-44bd-b458-bf59fb6dcef4
Na al deze drukte kunnen we ons even gaan opfrissen in ons hotel omdat we weer om 17.30 uur vertrekken naar de Baiyoke Sky Tower. Maar……..voordat we bij die toren zijn mogen/moeten we aansluiten in een ontzettend lange, zeer drukke en chaotische file. Het is een gekkenhuis hier!!!! We hebben ruim 2 uur in een file gestaan voor een ritje van misschien maar een half uur.

We gaan hier eten op de 73e verdieping.

IMG_7016

Na het eten gaan we uiteindelijk naar de 83e verdieping en moeten daar met de trap naar de 84e verdieping.

IMG_7025IMG_7021

IMG_7023
Wat een schitterend uitzicht.

Het is een lang verhaal geworden, maar we doen ook zoveel en ik vind het leuk om dit te laten zien en te vertellen.

Welterusten voor straks en tot morgen.

1. Wil Beck:
    8 november 2025
    Super leuk / mooi verhaal..jullie ondernemen heel veel op een dag..toppers !!
  2. Gemma:
    8 november 2025
    Wat bijzonder allemaal. Ook ik kijk mijn ogen uit bij al dit moois.
  3. Annette:
    8 november 2025
    Je hebt weer mooie foto's gemaakt en jullie zijn weer druk geweest. Heel leuk om te lezen. Jullie liggen waarschijnlijk al te slapen of misschien "een boompje zetten".
    Geniet lekker verder. Groetjes van ons 😘😘
  4. Jos Ploeg:
    8 november 2025
    Jullie tour tot nu toe lijkt heel veel op de tour die wij in Thailand hebben gemaakt. Super rondrit en Bangkok is echt een gekkenhuis met al die brommers. Genieten!!!!!
  5. Sjaak Cuppen:
    8 november 2025
    Heel herkenbaar voor ons al is het al 12 jaar geleden !!!
    We genieten weer mee met jullie belevenissen!!! 👋
  6. Gerda van Eerden:
    8 november 2025
    Wat een mooie dag en Ans heerlijk wel genieten van je fiets tocht lekker eten en weer een mooi verslag
  7. Hetty:
    8 november 2025
    Fijn dat de fietstocht goed is gegaan! Geniet in Bangkok en verder! Tot het volgende verslag!
  8. Herman:
    8 november 2025
    War een leuk verslag van een inderdaad zeer volle dag. Het biertje smaakte heerlijk.
  9. Lida en frans:
    9 november 2025
    Wat een dag met zoveel leuke en mooie dingen gedaan …top
  10. Bert den Uijl:
    9 november 2025
    Dat was weer een mooie dag. Jullie genieten er volop van. Leuk om jullie zo te volgen.
  11. Nicolette:
    9 november 2025
    Wat een heerlijke dag weer. En die fietstocht heb ik ook gedaan . Geweldig door die nauwe straatjes in China town. Veel plezier nog!!!